Blogul lui Marius

adică cu ochii unui tip de vârstă mijlocie

Cum am liniștit tinitusul meu intruziv și mi-am îmbunătățit auzul în 48 de ore?

Header Image SERIOS

Imaginați-vă că, în cele din urmă, vă puteți concentra, vă puteți apuca de o muncă pe care o puteți termina cu ușurință. Tensiunea si anxietatea dispar, ca luate cu mâna ... Roată „auzi“ doar tăcere fericita. Crezi că e imposibil? Până de curând așa am gândit și eu, brusc totul s-a schimbat. Zgomotul a dispărut, împreună cu insomnia și oboseala constantă. Să începem de la început ...

Nu am vorbit niciodată despre asta, dar timp de 5 ani am avut o boală pe care nu am putut să o tratez. Subiectul a fost destul de sensibil, așa că nu l-am împărtășit niciodată pe forum. Practic, această problemă a fost unul dintre motivele pentru care am început să fac bloguri. Astăzi, în cele din urmă, pot să împărtășesc această poveste cu voi și să închid un capitol din viața mea, la care nu vreau niciodată să mă întorc.

Când un alt doctor întinde mâinile neputincios

Tinitusul a apărut brusc, inițial am crezut că a fost cauzat de ascultarea muzicii la maxim, dar nu a dispărut. Au trecut zile, săptămâni și luni, și eu auzeam încă sunete pe care nimeni nu le-a auzit. Credeam că o să înnebunesc! Nu mai este nevoie să vă spun că am încercat diferite moduri primite de la audiologi, otolaryngologi, dar nici unul dintre ei nu a știut cum să mă ajute. Toată lumea a fost de acord - este tinitus sau șuiere în urechi. După cum s-a dovedit, această problemă afectează mulți oameni, indiferent de vârstă sau de sex, dar la aproximativ 70% din cazuri, este imposibil să se determine cauza exactă a acestor zgomote infernale.

Răsturnare de 180% în două zile

Mi-am pierdut speranța, nu am vrut să ies din casă, nici cu prietenii ... M-am simțit ca un străin, a fost destul de greu pentru că în capul meu era încă instalat - sunetul, care nu-mi dădea pace atât ziua cât și noaptea . Din fericire, am dat peste Calminax. Și deși nu mai credeam în niciun produs care să reducă zgomotul care mă însoțea în fiecare zi, am decis să încerc. Nu am nimic de pierdut - m-am gândit. Până în ziua de azi, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această decizie! Deja după 48 de ore am simțit (sau poate că ar trebui să scriu - am auzit;)) o diferență semnificativă. Încă nu pot să cred că în cele din urmă funcționez ca o persoană normală. Datorită tratamentului, nu numai că a fost posibilă eliminarea efectivă a șuierului, dar și îmbunătățirea auzului. Viața mea și-a redobândit sensul!

Calminax nu numai că elimină zgomotul, ci și:

 • oprește pierderea progresivă a auzului
 • reconstruiesc sistemele auditiv și nervos
 • îmbunătățește auzul cu până la 80%
 • îmbunătățește memoria cu 120%
 • îmbunătățește concentrarea și agilitatea
 • asigură un somn bun

(...) unde să merg, unde să mă ducă auzul, dacă tăcere e în jur ...

Tăcerea. Era cea mai lipsită. Sunt un fan al radioului, al televiziunii și al tuturor telecomunicațiilor disponibile. Până acum 5 ani, n-aș fi crezut că acest tip de relaxare ar fi cel mai lipsit. După 7 zile de tratament, am recâștigat un somn liniștit, o stare fericită în care, pe lângă gândurile mele, nu am auzit nimic. Toate datorită acestui produs, care conține 100% ingrediente naturale, inclusiv zinc, magneziu și ginkgo biloba. Acestea și celelalte componente fac tratamentul atât de eficient. Dacă aș putea ajunge la toți oamenii care au tinnitus, le-aș recomanda Calminax imediat. Le-aș cruța mulți nervi, anxietate si alte neplăceri asociate cu această afectiune teribilă care a ruinat viața mea pentru o perioadă lungă de timp. Prin urmare, dacă citiți acest post și prietenul dvs, fratele, bunica, sau dvs auziți sunetul deranjant în urechi, nu pierdeti timpul - achiziționați un Calminax care să recapete controlul asupra vietii chiar azi!

Clique aqui para obter Calminax com desconto e se livrar do zumbido irritante >>>

Comentarii

194 de comentarii
 1. Gabriel

  Poate că voi folosi, am încercat argintul coloidal, pe care toată lumea îl recomandă, dar nu a ajutat. Poate că aceste pastile vor da în cele din urmă unele efecte ... hymm

 2. Lilla97

  Mama mea a folosit recent acest medicament și susține că o ajută, dar cât de mult e aici adevăr... Nu contează, mă bucur că în cele din urmă nu se plânge de acest zgomot, pentru că eram eu sătulă, atunci ea princ e trebuia să treacă?... Un chin.. ...

 3. Robert

  @ Lilla97,de cât timp utilizează mama ta Calminax? A dat rezultate rapide, a trebuit să mănânce 5 pachete? ;)

 4. Lilla97

  @Robert - 1 pachet, dar a spus că după 1 comprimat în cele din urmă a reușit să adoarmă fără probleme, deci cred că acționează rapid. În general, folosește de aproximativ 2 săptămâni și spune că nu-i bâzâie :)

 5. Lucian

  Sunt pe cale de merge cu problema la medic, dar deloc nu-mi place să merg la spital ... poate acest Calminax este o cale de ieșire, cineva a încercat ??????

 6. VictoriaIonescu

  Dacă cineva vrea cu adevărat să scape de tinitus și hipersensibilitate auditivă, tratamentul ar trebui să-l înceapă cu acest preparat, serios, nu e nicio altă cale - Știu pentru că am luptat cu această boală câțiva ani și după tratamentul cu Calminaxem , simptomele au încetat! Mă pot relaxa din nou fără să mă îngrijorez de hipersensibilitate și zgomote. Toate celelalte metode sunt false - probabil am verificat totul

 7. Esfdzi

  Nu mă pricep, e cu adevărat eficient? Nu înțeleg cum tinerii ar putea avea o problemă cu un astfel de lucru. E altceva când ai 70 de ani ... lumea mă uimește în fiecare zi.

 8. Zxx

  Unde nu am fost și ce nu am studiat pentru zgomotul în urechi si nimeni nu m-a ajutat ... într-un fel mă pot obișnui cu asta, dar cu ce preț? Astăzi aceste zgomote nu se opresc, poate că aceste pastile chiar ajută. Undeva, am citit că trebuie să luăm vitamine din grupa B pentru zgomot, și aici văd b6 și b12 ... interesant.

 9. Alin76

  @zxx frate, nu te lăsa înșelat, probabil un alt fals pentru a face bani frumoși pe oameni: D

 10. Zxx

  Frate, acesta este un blog ... și crezi că dacă ar fi așa, mi-ar permite să scriu un astfel de comentariu? Potolește-te.

 11. Anamicăăăăă

  Bună ziua, am și eu zgomote, dar numai într-o ureche, cu care abia aud. Totul a început după sinuzită acum trei ani .... am luat de 2 ori pe zi Betaserc și acum iau de două ori pe zi, doar o jumătate de capsulă. Am zile în care îmi bubuie în ureche, de poți înnebuni! Sincer, nu văd sensul îmbâcsirii cu acest rahat și chimicale. Văd că în acest Calminax sunt ingrediente naturale, pare o opțiune mai rezonabilă. Și poate că va funcționa!

 12. dincolo_limite

  Am avut zgomote de la vârsta de 19 ani - cică pentru că ascultam muzică tare. Nu am vrut să fiu de acord cu aparat, pentru că, știți….cum arătam - un tip cu vârsta de douăzeci de ani și aparat?? Mama mea mi-a cumpărat aceste pastile și a ajutat!

 13. MeryLou

  Bună ziua, am avut tinitus din 2012, după ce medicul mi-a diagnosticat infecția urechii medii. Nici un tratament nu a avut nici un efect, Calminax a fost ultima soluție! Chiar funcționează, în cele din urmă pot funcționa în mod normal

 14. Adi

  @MeryLou, serios? Pentru că mi se pare exact același lucru, am avut de asemenea o infecție a urechii și de atunci am zgomote. Trebuie să încerc aceste pastile, poate că voi avea, în sfârșit,liniște.

Adaugă comentariu
x

Mulțumesc.

Comentariul dvs. va fi publicat după moderare.