Üdvözlünk a macho blogonlogo

4 alkalommal egymás után. Vagyis arról, hogyan erősítettem meg az erekciómat és hosszabbítottam meg a péniszem 6 cm-rel

Hozzáadva: ma / Szerző: Norbert

article

A tehetetlenség az ágyban igazi katasztrófa. Nálam mindez hosszabb ideje nagyjából ugyanígy nézett ki, vagyis egy következő éjszaka ment a veszteséglistára. Ma azonban már egy erektáltan 21 cm-es pénisz boldog tulajdonosa vagyok, és a jó szexet több órán át tudom űzni, szünet nélkül.

Még nem is olyan hosszú idővel ezelőtt minden egy bejáratott formatókönyv szerint ment: Randid van egy gyönyörű csajjal. Látod hogy nagyon bejössz neki. Eltöltötök együtt egy estét, majd felmentek Hozzád (esetleg őhozzá). Fel van izgulva, hamar áttér a szavakról a tettek mezejére. Szenvedélyesen ölelkezve az ágyban landoltok. Levetkőzteted. Utána ő is ugyanezt teszi Veled, rád néz, és...

STOP

Még egy problémáról elfelejtettem említést tenni… Kicsi vagyok (csak 11 cm amikor merev), és emiatt a történetem már itt általában véget is ér.

Ha sikerül is túljutnom ezen a kritikus pillanaton, rögtön utána jön a következő gond. Nem áll fel, és még ha sikerül is neki, ugyanolyan hamar le is konyul. Viszontlátásra, jó éjszakát. Nem tudsz tenni semmit: sem behatolni, sem semmit érezni (mert puha), sem elmenni. Két perccel később már csak az illata marad ott veled, ami végül szintén elpárolog, teljesen úgy, mint maga a lány.

Próbálkoztam már mindennel…

Péniszpumpák - olvastam valahol, hogy e módszer használatával a pénisz akár 6 cm-t is növekedhet hosszban. Ne higgyétek el - ez semmi eredményt nem hozott.

Torna - ráztam, próbáltam mindenféle mozgásokat végezni vele az erekció ritka pillanataiban, de sajnos a hossza nem változott.

Tabletták – egy a méretnövelésre, egy az erekció javítására. Kiadtam 30 ezer forintot. És tudjátok mi történt? Semmi.

Növekedést serkentő gél – az egyetlen amit éreztem, az érzések erősödése volt szex közben. De növekedés nem volt. Azt írták, hogy így tovább lehet bírni… de amiatt hogy erősödtek az érzések, csak még hamarabb a csúcsra értem :/

Az lett a vége, hogy semmilyen nővel nem voltam képes az ágyba menni. Hogyan menjek, ha neki az egészből semmilyen öröme nem lesz? És nekem sem lesz. Eleve elvetélt dolog.

És akkor hallottam a…

Tablettákról, amelyek két módon kombináltan hatnak, vagyis egyszerre növelik a méretet és erősítik az erekciót. Soha nem találkoztam ilyen típusú termékkel. Teljesen véletlenül hallottam róla egy ismerőstől, aki egy nagyon "gyümölcsöző" időszakot élt át a hálószobában, és nem szégyellt eldicsekedni vele. Kijelentette, hogy ez egyfajta modern viagra, csak annyi, hogy jobb, mert természetes összetevőkön alapul, és nem okoz mellékhatásokat. Nem mondom, ez kíváncsivá tett. Elhatároztam, hogy adok még egy esélyt a tablettáknak. Ha van olyan, ami mégis meghozza a várt eredményt, akkor talán érdemes a saját bőrünkön meggyőződni róla, nem igaz?

Mit tettem?

article

Megvettem ezeket a tablettákat, és megkezdtem a kúrát. Egy hét használat után már láttam némi változást a méretben, ami számomra sokkoló volt. Nem túlzás azt állítani, hogy napról napra nőtt. Szó szerint.

Úgy döntöttem, hogy nincs mit várni az utolsó kapszuláig - elhatároztam, hogy megszakítom a cölibátusomat, és kalandra éhesen elindultam a városba. Az alkalom már az első bárban megjelent. Láttam, hogyan néz rám, és éreztem, hogy ugyanazt akarja, amit én. Beszálltunk egy taxiba, és... már ott elkezdődött.

Teljes tűz. Hihetetlenül fel volt izgulva - végül valamilyen csoda folytán sikerült eljutnunk a lakásáig. Néhány másodperc alatt levetkőztetett, majd - úgy elmlékszem, mintha ma történt volna - a csodálat villanása a szemében. Egész testében remegni kezdett a gondolattól, hogy mi következik most. Én pedig több mint kész voltam valami olyat adni neki, amit még soha nem élt át. És biztos voltam benne, hogy sikerül. És tudjátok mit?

Fantasztikus szexben volt részünk. Reggel pedig azt mondta nekem…

Figyelem, idézem: “ne hidd, hogy ezzel vége”. Lenéztem - a péniszem mintegy varázsütésre megmerevedett. Elégedetten elmosolyodtam, és már sokadszorra ismét "munkához láttam".

Az, amit később mondott, még jobb volt te vagy a legjobb szeretőm, akivel valaha is voltam, . Erre tényleg nem számítottam. Ilyet hallani egy szexi, értékével tisztában levő, magabiztos, gyönyörű nőtől, hát ez felért egy lottónyereménnyel.

Én megnyertem a főnyereményt, mert az Eroxelnek köszönhetően véget értek ágybeli problémáim. Méghozzá alig 2 héttel a kúra megkezdése után!

Nem ismerek más készítményt, amely ugyanilyen gyorsan hatna, és nem csak egy, de egyszerre két intim problémát is kezelne egyszerre. Tiszta szívvel ajánlhatom nektek. Ne várjatok, mert a probléma magától nem oldódik meg. Higgyétek el, az Eroxel-kúra után más férfi lesz belőletek - mindig akcióra kész férfi. És sok minden fog történni, igazi tűzijáték jön majd. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen.

Nincs mit sokat beszélni - azt javaslom, győződjetek meg róla, tapasztaljátok meg a sajtát BŐRÖTÖKÖN!!! Itt van alul a hivatkozás:

Kattints ide, hogy hozzájuss az Eroxel >>>

194 A hozzászólások száma

 1. Vitória

  a barátomnak jó, ha 12 cm volt merevedéskor, sohase volt orgazmusom. Mondjam tovább?

  5 perccel ezelőtt

 2. Pál

  használta valaki? Nekem egy hónap alatt csak 3 cm-t nőtt és nem tudom, hogy ez normális tempó??

  20 perccel ezelőtt

 3. Digó

  normális tempó, azaz? Minden a genetikától, az eredeti mérettől stb. függ. De ha azt nézzük, hogy minden hónap alatt megnő 3 cm-t, akkor ez egy fantasztikus eredmény és nem tudom, mik az elvárásaid...

  22 perccel ezelőtt

 4. Ricsi

  Én három hete használom és már 2,7 cm-t nőtt. Tehát hasonló tempóban

  37 perccel ezelőtt

 5. Andris

  Nekem az első hónap alatt csak 2 centit nőtt, de a harmadik hónap végére már 7,2 centivel nagyobb, szóval az eredményeket a kezelés végeztével értékeljétek!!

  41 perccel ezelőtt

 6. Eszter

  való igaz, hogy a kis pénisz sajnos a férfi legnagyobb akarata és tudása ellenére is ritkán eredményez megfelelő elégedettséget... tudnék erről beszélni

  52 perccel ezelőtt

 7. Marci

  megvásárolható ez az Eroxel Győrben valamelyik gyógyszertárban vagy üzletben?? Könyörgök a jövő héten egy nagyon fontos randim lesz, nem tudok várni a kiszállítással, szeretném boltban megvenni - valaki tud valamit?

  1 órával ezelőtt

 8. Imre

  istenem, nyugi... A csomag másnap megérkezik, mi a probléma? Gyógyszertárban nem kapható, olvasd el figyelmesen.

  1 órával ezelőtt

 9. Ivett

  mi a férjemmel szeretünk kísérletezni e téren és már több pénisznagyobbítót, potencianövelőt is kipróbáltunk. Néha tényleg hat és teljesen új, mélyebb és intenzívebb érzést vált ki, mmmm :D tegnap megrendeltük, majd szólok, hogy beválik-e:)

  2 órával ezelőtt

 10. Karesz

  mega kicsi a farkam (olyan max 10 cm mikor feláll ), mindig is komplexusom volt emiatt, de az utolsó eset után, amikor a csaj azt mondta, hogy "nem sokat érzett", a komplexusom további 1000% megnőtt... Ha az Eroxel se segít, akkor semmi se

  3 órával ezelőtt

 11. Ronaldo

  nekem szerencsére semmit se kell megnagyobbítanom, de ha ilyen problémám lenne, biztosan a tablettákat választanám, nem pedig azokat a péniszhúzó mit tudom én milyen súlyzókat .. csávók, gondolkodjatok csak

  3 órával ezelőtt

 12. mester

  nekem nem is annyira a meghosszabbítása lenne lényeges, hanem, hogy vastagabb legyen – hány további cm-el számolhatok vastagságban?

  4 órával ezelőtt

 13. Krisz

  nálam két hónap után 3 cm-rel lett vastagabb, most kezdem a harmadik csomagot, lehet még tovább fog vastagodni.

  4 órával ezelőtt

 14. Laura

  pontosan így van!! egy 20 centiméteres pénisz sem elég az orgazmushoz, ha az virsli vékonyságú... én egyértelműen a vastag és masszívakat szeretem :D úgy gondolom, hogy a legtöbb nő hasonlóan gondolkozik, még ha nem is mondja ki

  6 órával ezelőtt

 15. Jani

  hali. Ez a gél a potenciát is növeli? Nem bosszankodnék további centiméterek miatt sem, de nagyon fontos számomra az erekció erőssége és azon gondolkozok, hogy kell-e külön potencianövelő készítményt vennem hozzá. Előre is köszönöm a választ.

  7 órával ezelőtt

 16. Imre

  az én esetemben a szexuális teljesítőképességem javult. De még hogyan. Biztos, hogy tovább bírom csinálni a szexet és úgy általában mindig készen állok az akcióra, amikor csak kedvem van rá:D nálam tehát potencianövelőként is bevált, de mindenkinél biztos máshogyan hat

  9 órával ezelőtt

 17. Dana

  egy nő se szeretne puhány hapsit az ágyban, egy férfinak férfinak kell lennie és rendes szerszámmal kell rendelkeznie, ezt örökre jegyezzétek meg uraim

  9 órával ezelőtt

 18. Máté

  megrendeltem, alig várom a futárt :)

  9 órával ezelőtt